Shamanistiske Behandlinger

Mød Leenemarias hjertevarme visdom
Røgelse

Shamanistisk healer og clairvoyant

Da Leenemaria i 1998 mødte shamanismen var det som at komme hjem. Hun var ikke i tvivl om, at hun havde arbejdet med shamanisme og energimedicinen i et eller flere tidligere liv. Tog herefter kurser i shamanisme hos bl.a.  Jonathan Howitz og Anette Høst.
Leenemaria har siden arbejdet med at udvikle sit shamanistiske arbejde. Arbejder i dag med shamanistisk energimedicin i København.

Leenemaria er bl.a. sygeplejerske, har gennem mange år arbejdet med mennesker med alvorligt sygdom og døende, samt deres familier. Både cancer patienter, ALS patienter og meget andet. Både på sygehuse, hjemmeplejer og på hospice.

Desuden er hun psykoterapeut, og har haft klienter med sorg og krise i terapi siden 1996. Hvor hun blev uddannet på Psykoterapeutisk Institut.

Fra barnsben har hun været clairvoyant og healer, og i 90`erne taget kurser for at videreudvikle dette.

Baggrunden for at arbejde med shamanismen gennemlevede barske kriser og udfordringer, dette har Leenemaria også gennemlevet og hver gang livet har ramt hende med sine store udfordringer, har det været en spirituel prøvelse, som har gjort hende stærkere og til en bedre behandler.
Der har altid været masser af hjælp at få fra den åndelige verden.

Trommerejsen

Føler du at livet går i ring ? Går du fra krise til krise ? Er du syg, eller psykisk ude af balance ?  Er du nyskilt eller er der alvorlig sygdom og død i familien, der bare gør ondt ? Måske er du bare nysgerrig og vil have en spændende spirituel oplevelse.

Leenemaria rejser på trommelyden ud i den åndelige verden på en trommerejse og henter hjælp til dig både i form af mere energi, men også i form af gode råd fra åndelige rådgivere.

Du får en stærk spirituel oplevelse, mere energi og råd til hvad du selv kan gøre for at få det bedre og komme videre i dit liv.
Pris 1100 kr. Varighed ca. 5 kvarter.
Evt. afbud skal gives 24 timer før ellers skal der betaltes fuld pris.

Sjælehentning

Er du meget træt eller stresset. Føler du, at du mangler du at du mangler  af dig selv ? Måske efter en skilsmisse eller bare i livet ? Så har du måske mistet en del af din sjæl og lider af sjæletab.
Sjæletab er desværre en meget almindelig ting, som man via shamanismen kan gøre noget ved. Man kan hente den tabte sjæledel.

Leenemaria rejser ud på trommelyden i den åndelige verden og henter din sjæledel. Du får også råd omkring, hvordan du kan videre integrere din sjæledel. Det er altid en meget spændende rejse, som hun fortæller højt for dig under rejsen.
Efter behandlingen vil du bedre kunne komme dig ovenpå sygdom eller kriser.

Pris : 1100 kr. Varer ca. 5 kvarter.
Evt. afbud skal gives 24 timer før ellers skal der betaltes fuld pris.

Shamanistisk healing

Føler du dig syg eller lykkes tingene ikke i dit liv. Så har du nok brug for et healing.
Ved denne kraftfulde healing vil du opleve Leenemarias smukke rasle og de kraftfulde trommer. Disse vil dels tilføre dig en masse dejlig energi, og dels får du fjernet gammel sorg og andre blokeringer fra din sjæl.
Du får afbalanceret dine chakra, samt råd fra den åndelige verden til, hvad du selv kan gøre fremover for at få et bedre liv.

I behandlingen hentes hjælp fra åndelige hjælpere og kraftdyr. Du får også dit fødselskraftdyr, samt råd til, hvordan du kan få glæde af dette.
Healingen vi heale både fysiske og psykiske ubalancer.

Pris 1100 kr. Varighed ca. 5 kvarter.
Evt. afbud skal gives 24 timer før ellers skal der betaltes fuld pris.

Access Bars

Bars er 32 punkter på hovedet, hvor du har lagret alle de tanker, ideer, overbevisninger, emotioner og holdninger, som du hidtil i dit liv har anset for at være vigtige.

Når der holdes på disse punkter, så opløses værdien af alt dette og du vil være i stand til at modtage alt det gode, som livet har at give dig.  Desuden vil du kunne leve meget mere bevidst og ikke bare gå på autopilot. Du vil kunne huske, hvad der er sket, men det vil ikke påvirke dig så meget.

Man kan sige at ved behandlingen er vi inde på din harddisk og slette de filer, så du ikke længere bare handler automatisk.

Hjernebølgerne bliver langsommere ved Bars behandlingen, hvilket giver dig adgang til handlingsmønstre, trossystemer og synspunkter, som du har haft kørende fra din barndom. Du bliver nærværende i dit liv og fortiden bliver ikke længere projiceret ind i fremtiden på samme måde. Når du er villig til at fungere ud fra mere bevidsthed, vil du åbne døren for mere heling.

Bars behandlingen kan bruges til at understøtte forandring på alle områder af dit liv.

Bars virker rigtig godt imod stress.

Pris: 1100 kr. 3 beh. for 2800 kr. Varighed ca. 5 kvarter.
Evt. afbud skal gives 24 timer før ellers skal der betaltes fuld pris.

Cancerterapi

Cancer er en forfærdelig sygdom. Der er så mange former, men idag bliver rigtig mange raske igen. Herefter skal de leve med ricikoen for tilbagefald. Dette kan være psykisk meget belastende.

Som sygeplejerske har jeg møde mange cancer patienter. Set dem få bivirkninger af kemoterapi, hvor de har ønsket bare at få fred. At de aldrig havde sagt ja til kemoterapien, da de blev endnu mere syge af behandlingen.

I denne behandling arbejdes både på sjæleplan og psykologisk. Du støttes i processen og får både masser energi fra healing, clairvoyante råd til hvad du selv kan gøre og psykisk støtte til at komme bedst igennem, uanset, hvilken vej du skal.
Behandlingen er velegnet som supplement og støtte til behandling i det etablerede system.

Pris: 1100 kr. Varighed ca. 5 kvarter.
Evt. afbud skal gives 24 timer før ellers skal der betaltes fuld pris.

Dødsrejsen

Når det rinder til den sidste tid i livet, kan det være psykisk og fysisk hårdt.
Jeg tilbyder at hjælpe jer via healing, samtale og clairvoyante til at få sagt farvel og givet slip på en værdig måde.

Jeg tilkalder de kære afdøde  familiemedlemmer, der skal hente dig. Det vil lette din overgang at få denne støtte.
Vi taler om, hvad du har lært i dette liv. Hvad der skal ske i det næste liv. Lige hvad du har brug for.

Du og din familie vil opleve en stor lettelse efter sessionen.
Kan foregå i dit hjem, på sygehuset eller hvor du har brug for det.

Pris: 2200 kr. for ca. 2 timer. Der vil være evt. kørselstillæg. Fra 30 km fra Vanløse.
Evt. afbud skal gives 24 timer før ellers skal der betaltes fuld pris.

Telefonclairvoyance

Hvis du har brug for at få clairvoyante råd og ikke bor i nærheden er dette en mulighed. Vi taler sammen i telefonen eller vi SKYPER. 

Leenemaria kigger clairvoyant på dit sjæl, taler med både sin egen og din åndelige rådgiver.
Du får en status på dit liv lige nu, samt svar på dine spørgsmål.

Pris: 750 kr. 
Varighed ca.1time

Fjernhealing

Har du brug for noget energi for at komme igennem en operation, beskyttelse hvis du skal møde med eksmanden, eller til eksamen ?  Så et dette genialt.

Du får nok energi til at fuldføre, hvad du skal og samtidig beskyttelse til at virkelig være dig og yde dig bedste.
 
Pris: 450 kr. for 1/2 time 750 kr. for 1 time.

Glade klienter