Foredrag

Spændende shamanistiske foredrag

Shamanistisk healer og clairvoyant

Da Leenemaria i 1998 mødte shamanismen var det som at komme hjem. Hun var ikke i tvivl om, at hun havde arbejdet med shamanisme og energimedicinen i et eller flere tidligere liv. Tog herefter kurser i shamanisme hos bl.a.  Jonathan Howitz og Anette Høst.
Leenemaria har siden arbejdet med at udvikle sit shamanistiske arbejde. Arbejder i dag med shamanistisk energimedicin i København.

Leenemaria er bl.a. sygeplejerske, har gennem mange år arbejdet med mennesker med alvorligt sygdom og døende, samt deres familier. Både cancer patienter, ALS patienter og meget andet. Både på sygehuse, hjemmeplejer og på hospice.

Desuden er hun psykoterapeut, og har haft klienter med sorg og krise i terapi siden 1996. Hvor hun blev uddannet på Psykoterapeutisk Institut.

Fra barnsben har hun været clairvoyant og healer, og i 90`erne taget kurser for at videreudvikle dette.

Baggrunden for at arbejde med shamanismen gennemlevede barske kriser og udfordringer, dette har Leenemaria også gennemlevet og hver gang livet har ramt hende med sine store udfordringer, har det været en spirituel prøvelse, som har gjort hende stærkere og til en bedre behandler.
Der har altid været masser af hjælp at få fra den åndelige verden.

Den gamle visdom i Medicinhjulet

Ved dette foredrag vil I høre om den gamle visdom i Medicinhjulet.
Hvordan man kan hente styrke og visdom i naturen ved at benytte Medicinhjulets visdom.
Samt hvordan I kan bruge det i jeres eget liv.
I vil komme på en trommerejse og møde jeres kraftdyr.
Det er et spændende, vist og ikke mindst meget anvendeligt foredrag.
Pris: Taler vi om.

Trommerejsen

I vil høre om, hvordan trommelyden gør at hjernen skifter svingninger og dermed kan man rejse ud i åndeverdenen. Her har Shamanen hos de oprindelige folk søgt visdom om kraft.
I vil selv få lov til at opleve en trommerejse og møde jeres kraftdyr.
Pris: Taler vi om.

Hvad vil du høre om ?

Du kan komme til at høre om alt muligt forskelligt hos mig. Jeg ved rigtig meget om shamanisme, spiritualitet, energi og energiarbejde.
Kontakt mig for hvad du gerne vil høre. Tlf. 31167650.